Sectiunea VIP este destinata celor ce vor a cunoasca cate ceva despre VIP-urile de la noi din tara si din intreaga lume. Evident ca vom incepe cu cele de la noi, iar prima invitata este Oana Zavoranu. De ce Oana? Pentru ca a inceput o viata noua, acum e blonda si este in centul atentiei. Daca nu est esufcient, atunci veti gasi mai jos alte argumente.

Bigrafie Oana Zavoranu

Personaj controversat, implicata in zeci de scandaluri, pornind de la cel cu mama sa, Marioara Zavoranu, apoi cu sotul Pepe sau cu vrajitoare, Oana Zavoranu s-a nascut in Bucuresti la data de 16 iunie 1973, deci in curand va trebui sa-i spunem La Multi Ani!

Primul contact al Oanei Zavoranu cu televiziuea a avut loc la un casting pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzata de Televiziunea Romana. Asta se intampla in anul 2000, adica exact acum 13 ani.

A urmat in 2002 aparitia in serialul La Bloc,  apoi la aceiasi diferenta, de doi ani(2004) joaca in Italia in  filmul Modigliani.

Consacrarea actritei Oana Zavoranu in televiziuen a venit odata cu rolurile din serialele Numai Iubirea și Păcatele Evei. Se pare ca rolul de scorpie a prins la public, astazi Oana Zavoranu avand mii de fani, atat in viata reala cat si pe Facebook.

Biografie Bianca Dragusanu

Pe Bianca Dragusanu o cunosc acum toti, o parte de pe vremea cand era iubita lui Catalin Botezatu, o alta parte din prezentele la PRO TV pe tema slabirii subite a divei. Frumoasa Bianca Dragusanu s-a facut remarcata inca din liceu prin dimensiunile standard pentru o super vedeta (95-65-95). Nascuta in Petrosani, Hunedoara la data de 6 Martie 1982 a dvenit repede una dintre cel emai indragite manechine din Romania.

Cu o inaltime numai buna de 1,80 m a devenit repede o atractie pentru cei din lumea VIP-urilor, fiind cunscuta drept Blonda lui Bote. Apogeul carierei in televiziune l-a cunoscut alaturi de Dan Capatos in show-ul nocturn “Un Show pacatos”.

A prezentat pentru firme celebre precum Cavalli, Dolce & Gabbana sau Armani.