In capitala Filipine, Manila, traieste un minunat designer de accesorii – genti de mana si bijuterii – Bea Valdes.

Deoarece pentru  un adevărat artist mai presus de toate este dezvoltarea continua si descoperirea ”necunoscutului” – exista o multime de lucruri de spus despre ea.

Lucruri minunate create de mainile unei femei deosebite – Bea Valdes.

Gratioasa si fragila frumoasa, in trecut designer industrial, impreuna cu surorile Margot si Pilar mai mult de zece ani, nu inceteaza sa uimeasca lumea modei cu imaginatia ei. Materiale si forme noi in fiecare colectie, elementele neobisnuite de imbracaminte: jachete, armuri, plastroane, esarfe, coliere de margele, margele de sticla si piatra naturala, design modern la obiecte clasice – coliere, bratari si clutch – toate fac pe deplin fiecare lucru care iesit din mainile designerului inimitabile si unice.

BEA utilizeaza in lucru margele, pietre naturale, cabluri alama, perle, piele, textile, matase, cristale si pietre.

Combinatia de forme brutale si feminine, clasice si materiale moderne – stilul recunoscut al designerului.

Bea Valdes: – Numele meu este Bea Valdes, aceasta este linia mea de accesorii lucrate manual. Ce m-a inspirat? De data asta, am decis sa trec la minimalism, atragand atentia asupra motivelor japoneze. Am vrut sa ma joc cu ceea ce eu numesc geometria ciudata. Am inceput sa folosesc un nou material: o plasa de plastic care va crea o forma curbata.

Stiu ca obicei nu este usor sa gasesti o forma de recunoscut: baza mea este designul industrial. In opinia mea, voi pune in aplicare ideile pe care mai mult le-am invatat in designul de mobilier decat in moda. Deci imi place forma cu un contrast mai mare, fara simetrie stricta.

Clientul meu ideal sunt persoanele predispuse la aventuri, increzatoare si gata de schimbare in fiecare anotimp.

V-ati putea pune intrebarea de ce am trecut de la design industrial la genti, de exemplu? Dupa ce am facut o multime de cutii decorative asemanatoare cu accesoriile. Mama mi-a spus ca r fi sa iau o decizie: ori creez mobilier sau genti de mana. Deci, totul s-a intamplat complet neplanificat.

Va invitam sa vizualizati o impresionanta GALERIE foto cu bijuterii handmade, cu pietre, neclasificabile, dar, de asemenea, foarte frumoase ale aceste dragute si fragile doamne. Ne-ar place sa stim si parerea voastra despre ele.

http://4ulady.info/wp-content/uploads/2015/12/valdes1.jpghttp://4ulady.info/wp-content/uploads/2015/12/valdes1-150x150.jpgWebLadyInformatiiLifestylebea valdes,beadwork,Bijuterii manuale,clutch,Handmade
In capitala Filipine, Manila, traieste un minunat designer de accesorii - genti de mana si bijuterii - Bea Valdes. Deoarece pentru  un adevărat artist mai presus de toate este dezvoltarea continua si descoperirea ''necunoscutului'' - exista o multime de lucruri de spus despre ea. Lucruri minunate create de mainile unei femei deosebite...