Ce este o doamna daca nu stapana casei? De aceea am decis sa va oferim si cateva sfaturi legate de amaneajarea casei, evident ca pe cele mai mult ele veti gasi pe site, aici va facem doar o scurta prezentare a ceea ce va urma sa cititi pe portalul 4U Lady, un portal care speram sa fie din ce in ce mai indragit de doamne.

Casa taCopii dau sens vietii, iar noi femeile stim cel mai bien ce inseamna asta, fiind singurele care suntem in contact nemijocit cu ei in cele noua luni de sarcina. Iar penru ca stim, ne gandim inca din prima zi cum vom amenaja camera micutului.

Va prezentam aici doar produsele din magazinul online www.estiacasa.ro, urmand ca pe masura ce portalul 4U Lady va creste, sa prezentam si alte magazine online verificate minutios de noi.

Transport gratuit, posibilitatea de a returna produsele care nu corespund cerintelor voastre, plata ramburs, online cu cardul sau prin transfer bancar. Deci orice variana va este la indemana!

Si toate acestea la preturi fara concurenta. Merita sa incerci macar odata sa vezi ce-ti ofera “Casa TA“. Asteptam un feedback de la voi, iar noi iti vom deconta 3,5% din valoarea cumparaturilor!